imkanlar
30
Kas 2017
İTÜ Kalite Yönetim Sistemi (KYS) Semineri 2017

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) kalite çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İTÜ Kalite Koordinatörlüğü ve İTÜ Kulüpler Birliği iş birliğiyle 24 Kasım 2017 tarihinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde “İTÜ Kalite Yönetim Sistemi (KYS) Semineri 2017” düzenlenen etkinliğe yüksek katılım sağlandı. 

KYS-24-kasim (3)

Seminer, Kalite Yönetimi Rektör Danışmanı ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Hatice Camgöz Akdağ’ın hoş geldiniz konuşması, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Fuat Aydın’ın açılış konuşmasıyla başladı ve ardından Endüstri Mühendisliği öğretim görevlimiz Dr. Bülent Cerit’in verdiği kapsamlı eğitim ile devam etti. 

KYS-24-kasim (2)

İTÜ öğrencileri ve personeline Kalite Yönetim Sistemini anlatmak ve Kalite bilincini tüm paydaşlara aşılamayı hedefleyen seminere 508 öğrencimiz ve personelimiz katıldı. 
Seminer’de katılımcılara kalite tanımı, Üniversite ve Kalite ilişkisi, Üniversitemizin misyon ve vizyon’u, Üniversitemizin kalite hedefleri, öğrenci beklentilerinin oluşması ve karşılanması, eğitim hizmetinde sürdürülebilirlik konularında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca genel kalite yönetim sistemi ve İTÜ-KYS Döngüsüne de yer verildi. 

KYS-24-kasim (1)

Seminerin sonunda katılan tüm öğrencilere ve personele İTÜ Kalite Politikası, İTÜ-KYS Döngüsü ve Kalite ile ilgili genel tanımları içeren broşür dağıtıldı ve katılım sertifikası verildi.


Haber ve Fotoğraflar: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi