Şub 2024
YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Rektörümüz ve Üniversite Rektörleri ile birlikte Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesini Ziyaret Etti

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Koyuncu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Teknopark İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Yerebakan, Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikrettin Şahin, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Ertem, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Aslan ile birlikte 13-14 Ocak 2024 tarihleri arasında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesine ziyarette bulundu.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, rektör yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük ve Prof. Dr. Çağrı Çırak tarafından karşılanan heyet, üniversitenin akademik ve idari birimlerini ziyaret ederek, eğitim-öğretim, araştırma ve uluslararası iş birliği faaliyetleri başta olmak üzere birçok konu hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kaynak:YÖKAK

GENP1z7WwAA0LUd