Ara 2023
Ankara Üniversitesi'nden İTÜ'ye Ziyaret

26 Aralık 2023 tarihinde Ankara Üniversitesi ile gerçekleştirilen toplantıda İTÜ’de yürütülmekte olan Araştırma Dekanlığı, Altyapı dijitalleştirme, İTÜ Performans, Projeler Ofisi Yapılanması, BeeHUB ve Yayın Teşvik sistemi ve özgün yazılımlar alanlarında İTÜ’de gerçekleştirilmekte olan çalışmalar, bu çalışmaları destekleyen yönetmelik ve uygulama esaslarının detaylarına yönelik bilgilendirme yapılmıştır.

Ankara Üniversitesi Araştırma Dekanı, Kalite Koordinatörü, Veri Koordinatörü, Bilgi İşlem Daire Başkanı, Yazılım konusuyla ilgili bir akademisyen toplantıya katılım sağladılar.

İTÜ Araştırma Dekanlığımız tarafından, Yapılanma, Hedefler ve Çalışmalar, İTÜ Altyapıların Dijital Planlaması: LABSİS ve İTÜMER, İTÜ Performans Çalışmaları, İTÜ Projeler Ofisi Yapılanması ve Faaliyetleri, Beehub ve Yayın Teşvik Süreçleri, İTÜ BİDB Özgün Yazılımları: Öğrenci Bilgi Sistemleri hakkında sunum yapıldı.Adsız