Kas 2017
Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi

Kalite Yönetim Sistemi Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Eğitimleri Devam Ediyor
Kas 05, 2017

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından 2017 yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Programına dâhil edilmiş olan Üniversitemiz, kalite çalışmalarına hızla devam ediyor. Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitime bu kez üst yönetim katılım gösterdi.

kys-30-ekim-1

Üniversitemiz senato ve yönetim kurulu üyeleri, dekan ve enstitü müdürleri, kalite komisyonu üyeleri ile genel sekreter yardımcılarının katıldığı eğitimlerde kalite kavramının tanımından yola çıkılarak “Toplam Kalite Yönetimi ve Bileşenleri” ile “Kalite Güvence ve Akreditasyon” sistemleri hakkında genel bilgiler verildi.

kys-30-ekim-3

Ayrıca Üniversitemiz bünyesinde yürütülen Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları ve YÖK Dış Değerlendirme Süreçleri katılımcılarla paylaşıldı.

kys-30-ekim-2

Üniversitemiz idari ve akademik personeli ile öğrencilere yönelik kalite kapsamındaki eğitimler devam edecek.

Haber ve Fotoğraf: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi